Förkylningen vinner…

Jag tror banne mig att förkylningen håller på att vinna över mig. Det känns totalt skit kan jag meddela.

I helgen försvann mitt lilla halsont jag hade och tänkt att yes mitt kurerande fungerar men så igår kväll började jag bli snuvig och idag kom hostan också, jippi!

Så nu sitter jag här och nyser stup i kvarten och är tät i näsan och det "kliar" i lungorna så jag måste hosta, men jag tänker inte ge mig utan jag ska fortsätta att kurera och hoppas att det stannar såhär och försvinner på några dagar.

Men det som känns mest ruttet är att jag törs inte fara och träna nåt nu när denna ligger och pyr i kroppen. Skippade Step idag pga foten som inte är riktigt bra men lär få skippa en del styrkepass också, crap.

Tror jag ska gå och göra lite monster thé nu, riven färsk ingefära, honung och citron, det borde hjälpa lite grann iallafall, annars överdoserar jag c-vitamin och äter esberitox, det har funkat för mig förr om åren så förhoppningsvis fungerar det nu också.

Min älskade mamma njuter för fulla muggar i Turkiet annars, har fått massor med fina bilder på drinkar m.m, idag har hon visst varit och klippt sig och färgat håret. Det är bra mamma – passa på att njut för detta är du värd!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.