Skakar som ett tok.

Just nu skakar jag som ett tok, anledningen till det är att jag börjat köra med min ailos med astmamedicin för att förhindra att jag får lunginflammation då min förkylning satt sig långt ner i lungorna.

Dock så verkar inte medicinen ge den effekt jag hade hoppats på mer än att jag skakar enormt mycket några timmar efter att jag tagit den. Tog den en omgång redan igår kväll och det hjälpte inte heller så mycket. Men det är nog bara att köra vidare på detta och slemslösande tabletter och hoppas det ger med sig snart.
Ska kolla en ny snabb-sänka på jobbet imorn och se ifall den förändrats något, i måndags var den normal men sätter det sig för långt ner i lungorna finns risk att den höjs.

Nåväl, annars så försöker jag hålla mig vaken och se på grey´s ikväll, är så trött därav att jag samtidigt sitter vid datorn men kan inte missa grey´s! =)

På lördag har vi bestämt att det blir grillpremiär hos morfar också, vi ska hjälpa honom byta tak på garaget så då ska vi även ta en grillpremiär, dock så kommer en person att saknas ute på altanen med oss – älskade mormor! Tänk att det redan har gått 8 månader sedan du lämnade oss, helt ofattbart.

Nu blir det mer grey´s och sedan sängen för att orka med jobbet imorn, snart helg så jag får vila och förhoppningsvis bli av med denna jobbiga förkylning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.