Smärta och åter smärta.

Vad har jag drabbats av för otur just nu egentligen?

Igår då jag skulle ta på mig en tröja så smällde jag in armbågen i dörrkarmen, visst det gjorde ont just då men sån smärta brukar ju ge med sig, men inte denna gång, idag är jag svullen och det är riktigt plågsamt att först böja armbågen och sedan räta ut den igen, har varit lite jobbigt på jobbet idag kan jag lova, sitta och ta prover, då rör man armbågen rätt mycket. Var förbi en sjukgymnast på jobbet idag och fick lite inflammationsdämpande spray och fick även höra att jag fått någon mjukdelsskada som kan sitta i upp till några veckor om jag har otur…

Sedan började jag känna smärta i mitt vänstra knä igår så idag har jag haft enorma problem att gå i trappor för det hugger lixom till i knät, har ingenaning om vad jag lyckats göra, kanske nåt efter att jag stukade foten för att jag haltade i några dagar?
Fick höra att jag överansträngt mitt knä mest troligt med tanke på min smärta…hur jag nu lyckats med det.

Nä nu får dessa problem ta och försvinna tycker jag, likaså min förbannade förkylning. Den har blivit bättre, är lite tjock i bihålorna än och kan ha lite ont i halsen till och ifrån, värst är mina lungor, är fortfarande orolig att det ska utvecklas till lunginflammation men jag avvaktar tills efter helgen så får jag se hur det verkar då.

Nu är det iallafall helg och det känns så sjukt bra just nu för jag behöver vila, vila bort min smärta jag har överallt och förkylningen. Har varit en stressig och jobbig vecka på jobbet, framförallt igår då det var högtryck där, hann fika i 10 minuter, det var enda lugna tiden på hela dagen. Idag har däremot varit en riktigt bra dag, allt har flytit på bra i jämn takt.

Imorn blir det att åka till Hörnefors och hjälpa morfar med garagetaket, grillpremiär blir det även där då plus att jag ska nog traska bort till mormors grav, har inte varit där sedan i julas tror jag?! Sedan om det är bra väder på söndag (fast de har lovat regn!) så ska vi fara och grilla med Erik´s jobbarkompis Linda har jag fått höra, trevligt värre! 🙂

Igår kväll var vi förresten duktiga och rensade garderoben. 5 påsar med kläder ska veck, jag var väl lite sämre än Erik på att slänga grejjer dock, mycket är bra att ha fast sa att ligger de bara i garderoben ett år till så ryker det sedan!

Får för övrigt hem mamma förhoppningsvis ikväll också, planet var en timme försenat men vulkan skiten har ju börjat spy aska igen, än så länge påverkar de inte flygen häromkring men det kan börja göra det, och vi som ska åka iväg om 3 veckor, då är det minsann bäst för vulkanen att hålla sig lugn!

 

2 kommentarer

  1. Linda

    Jag hoppas det blir sooooool på söndag!!! Så ni kan komma!!!
    Jag har orkat lyfta fram sittpallarna men grillen får nog fanken Erik hjälpa mig me…om ni kommer!!! Vi håller tummarna…
    Hoppasni får en supermysig dag hos din morfar imorrn!!!
    KRAAAM

  2. Jennely Ottosson

    Svar till Linda (2010-05-07 17:29)
    Ja vi får hoppas på sol på söndag men enligt vädret ska det ju regna :/ Men om man äter inomhus kanske man kan grilla ändå så vi kan komma bort till er? 🙂 eller vad tror du?
    Imorn kan nog jag få en mysig dag, erik ska hjälpa morfar med o byta plåt på taket så han ska jobba 😀
    kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.