Step eller inte Step?

Det är frågan, ska jag boka in mig på step up ikväll eller inte?
Förkylningen är ju inte helt borta, har fortfarande lite slem i lungorna och är tjock i bihålorna men annars mår jag ju som bra.

För bokar jag inte detta pass så blir det ingen step på hela veckan då det är röd dag på torsdag och då går det inget pass. Funderar även på att eventuellt testa på cardiomuskel imorn. Ska fundera en liten stund till angående ikväll men är rätt sugen på att träna nu då det vart en hel vilovecka förra veckan.

Annars så i lördags drog vi till Hörnefors och killarna hjälpte morfar med garagetaket, vi tjejer pysslade och donade, solade på altanten och fixade inför grillmiddagen.
Igår var planen att vi skulle äta grillunch hos Linda men hennes dotter blev sjuk så vi (jag framförallt) ville inte riskera att bli smittad av magsjuka så vi fick ställa in.
Magsjuka är ju något jag absolut inte vill få igen då jag måste bli inlagd på sjukhuset med dropp direkt, så när någon får det håller jag mig på flera mils avstånd 🙂

Nåväl, ska vila en stund nu, sedan cykla ut på ica och lämna igen en film vi hyrde igår och sen får jag se ifall det blir någon träning ikväll, kanske kan ta det lugnt på passet? Vilket iofs inte är det lättaste då jag alltid ger gärnet.

6 kommentarer

  1. Linda

    Ja jag är likadan när jag hör någon som har magis. Thyra verkar ha SUPERLÄTT för att smittas och dels så blir hon såååå tagen. Hon vägrar äta i rädsla för att må illa och det sitter i läääänge. Jättejobbigt iom att hon inte orkar gå på dagis fast hon kanske skulle kunna…!!
    Inge kräk idag- skönt. Men som sagt – vill inte äta…!!!
    Jo lite har hon då fått i sig! Men men
    Synd – men vi ska boka in en ny dag alldeles snart!!

    KRAAAM

  2. Jennely Ottosson

    Svar till Linda (2010-05-10 17:27)
    Jag kommer vara hemsk den dagen vi får barn och ungen har magsjuka, allt kommer spritas, hela ungen och hela jag för att jag inte ska få det 😛 vägrar bli inlagd med dropp igen, de var ingen höjdare sist.
    Jobbigt att hon verkar ha lätt för att få den där skiten, undra hur man kan kurera emot sånt? Bygga upp något försvar..hmm..men lillan måste ju äta, funkar inget som hon tycker är jätte gott? Frukt?
    Absolut att vi får boka in en ny dag snart, fast vi åker ju bort om 16 dagar, får se ifall vi hinner innan 🙂
    Kraaam!

  3. Linda

    Jo det är inte lätt. Jag var så i början, me ytsprit och sånt. Mindre nu men jag använder plasthandskar när jag handskas me det!!
    Torkade av alla leksaker och sånt oxå tidigare!Men det orkade jag inte hålla på me nå länge. Det roliga var att de gångerna åkte jag själv dit…haha
    Eller så har jag byggt upp nåt försvar nu!
    Det där me maten är JOBBIGT me de små och när dom är sjuka.
    Men denna gågnen tror jag att det beror på mig(som adnra gånger oxå). Hon vill ju såklart ha sin vanliga välling(fullkorn) vilket INTE är bra för små känsliga barnmagar efter magis…som jag har gjort! Kraam

  4. Jennely Ottosson

    Svar till Linda (2010-05-11 12:02)
    Nä man är nog kanske bara så i början, får se hur jag kommer bli den dagen vi får barn 🙂 bäst där åker man på det själv när man ska hålla allt rent 😛
    Usch då, hon måste ju äta och som du säger, fullkorn är väl inte de snällaste emot magen då den varit rätt tom men om hon bara vill ha det så får du väl ge hon små portioner istället? kram!

  5. Linda

    Smart där…!! Kanske inte ska pracka på na en hel flarra på en gång!!! Bra mamma va?!?! hahah
    Idag ville hon ha pytt ipanna till middag, tänkte att det kan ju inte va så bra heller men ber hon om mat så måste hon ju få äta.
    Hon verkar må riktigt bra nu!! Så skönt så!!
    Jo det där me att man är överhygienisk i början, det är nog alla mammor i början!!=)
    Hoppas cardiomuskel passet var kul o effektivt!!
    Synd vi inte tränar på samma ställe..=(
    Ha den härlig kväll!
    KRAAAM

  6. Jennely Ottosson

    Svar till Linda (2010-05-11 20:27)
    hehe, kan ju vara värt ett försök iallafall 🙂
    Läste på Fb att de inte höll sig så länge för lillstackarn :/ hoppas de går över snart för henne.
    Cardiomuskel var riktigt roligt och jag har träningsvärk idag på ställen man aldrig haft på tidigare 🙂
    Du får byta till Usm, i har ju billigt kort där via kommunen, då kan vi träna tillsammans! 🙂
    Ha en trevlig kväll! kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.