Hundvakt.

Så var det måndag igen.

I fredagskväll blev det bio med en kompis till Eriks och hans tjej, Iron man 2, riktigt bra film.
I lördags började jag dagen med att sitta på balkongen några timmar och sola, vid 15 tiden traskade vi ner på stan i värmen, hade inget speciellt att titta på så vi skulle försöka få oss en mjukglass, vilket alla andra också ville ha så köerna var enorma så vi beslöt oss att gå till TC istället och ta en öl respektive ett glas vin, satt i deras sköna soffa någon timme tills vi gick på zonen och tog en strips tallrik. Efter det traskade vi upp till Ålidhem hem till min bror och hans sambo, där åt vi tacos och sedan blev det lite fest. Det spelades spel och snackade skit. En riktigt trevlig kväll blev det. Vid 1 tiden började vi traska hem igen så var väl hemma strax efter 2 på natten, det kändes för mig som går och lägger mig senast 23 varje kväll 🙂

Igår efter man vaknat till liv så gick vi och hämtade Ozzy som vi är hundvakt åt tills imorn kväll. Senare på eftermiddagen då det slutat regna traskade vi ner på stan en sväng för att hämta igen ena bilen som sambons mamma lämnat där på morgonen. Och efter middagen blev det en promenad runt bölesholmarna. Varmt och skönt ute dock enormt tung luft.

Imorse hade jag en vovve som stressade mig medan jag höll på att göra mig klar inför jobbet, men han fick snällt vänta tills jag hade fikat och gjort mig klar innan vi gick ut en snabb sväng. Efter jobbet tog jag och sambon en promenad runt böleäng.

Senare idag blir det Step up för min del, enda passet som går i veckan så det gäller att passa på! Måste bara försöka få i mig någon form av middag men är inte alls sugen på nåt då det är så varmt – men man ska inte klaga på värmen, fort kan det vända.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.