Överfallen.

Ja igår när jag var ute och gick med Ozzy så blev vi överfallna. Eller påhoppade kanske man ska säga. Vi mötte en stor vovve vars ägare var en liten tjej i min storlek ungefär, de gick på andra sidan vägen och hennes hund blev rätt aggressiv då han mötte oss, men vi fortsatte gå, helt plötsligt åker Ozzy in i mitt väntra knä och jag flyger in i ett räcke, då har denna hund hoppat på Ozzy. Tack och lov rök de inte ihop mer än detta, hade kunnat sluta värre med tanke på att jag blev inklämd mellan två hundar och ett räcke.

Kan ni inte hålla i eran hund ska ni banne mig inte vara ute och gå med den heller!
Vet man av sig att ens hund blir aggressiv då den möter andra hundar ser man till att man har lite pli på den, så den inte lyckas släpa en över vägen och hoppa på andra hundar!

Snacka om att jag vart förbannad igår, samtidigt som jag blev totalt vettskrämd.
Men vi fortsatte sedan våran promenad, mötte upp Evelina och traskade runt med henne i lite mer än en timme. Så igår höll jag också igång rätt bra, först Step up en timme i en enormt varm träningslokal och sedan två timmar promenad.

Idag har jag också hunnit med en del. For hem efter jobbet – rastade Ozzy, cyklade upp till sjukhuset, cyklade uppför HELA svingen, vilket jag inte gjort på flera år, mina lungor har inte klarat av det. Cyklade sedan hemåt, hämtade upp Ozzy. Sedan blev det en sväng till Ersboda där vi kikade på tält inför våran fjällvandring. Och nu ikväll har det blivit en promenad på bölesholmarna.

Snart är vi utan hund igen då Erik nu är och hämtar hans mamma, blir på ett sätt skönt men det har samtidigt varit riktigt kul att vara hundvakt, han är så söt Ozzy då han är här. Ligger nedanför mig på golvet då vi ska sova, snusar mig på näsan då han tycker att jag är vaken, fast jag halvsover mitt i natten etc.

Nä, slutsvammlat för idag nu ska jag inta soffläge en stund innan det är dax att gå hem med Ozzy!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.