Häggströms modehus.

Yes, igår drog jag och Linda iväg till Hörnefors vid 11 tiden. Först ett kort stop på H&H där vi inte hittade något spännande. For och hämtade upp mamma och sedan körde vi emot Lögdeå och Häggströms modehus. Där var vi nog i över 2 timmar, fanns hur mycket fina kläder som helst och till riktigt bra priser.

Jag fyndade mig ett linne/klänning med prickar på, så söt. Ett spetslinne, ett par jeans shorts som går nedanför knäna, ett vitt långt linne, en bolero och super snygga leggings! Så nu har jag kläder inför bröllopet som vi är bjuda till på midsommarafton. Det blir dock ingen klänning för min del eftersom jag är verkligen ingen klännings-människa men kommer ändå vara fint uppklädd såklart!

Efter våran tripp där borta for vi hem till mamma och förberedde middag och sedan drog vi till morfar där vi grillade, riktigt gott och trevligt! Nu har vi planerat att om 2 helger åker vi nog hem till Hörnefors igen för att umgås med morfar och grilla.

Annars idag så har jag gjort en kladdkaka, hoppas bara att den är god. Ska snart lägga på glasyr på den och göra en hallonsås till. Senare idag ska vi bort på middag.

Dock så har jag sjukt ont i ryggen idag på ett ställe, har förmodligen sovit konstigt inatt, det hugger så fort jag rör mig eller böjer mig framåt – riktigt irriterande!

Nåväl, ska fortsätta dona på här hemma en stund.

Bilder ifrån London kommer så småningom, när jag orkar sätta mig och dona med dem med andra ord 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.