Vart är sommaren?

Det är 9 Juni och absolut ingen sommarvärme ute – det regnar och blåser svinkallt!
När ska det bli sommar, sol och värme tro? Jag vill kunna gå ute i kjol, ligga på gräsmattan och sola men icket då.

Säger som en patient sa till mig idag, vi hade nog våran sommar de där två varma veckorna i början på maj, nu är det slut på de roliga 🙂

Annars så räknar jag ner till helg nu pga att jag är så sjukt trött hela tiden. Vaknar trött, är trött på jobbet, kommer hem trött, ja jag är verkligen sjukt trött hela dagarna nu för tiden. Trodde först att jag var slut efter våran hektiska helg i London men nu är det ju snart 2 veckor sedan vi var där, jag borde ha hunnit sova ikapp de timmar jag inte sov där.
Men jag har lite lågt blodtryck och är konstant halv tät i lungorna så det kan kanske ha lite med de o göra att jag är så trött, men tänker inte klaga för mycket. Det kommer väl gå över – hoppas jag.

Igår fick vi iallafall sommarlunch på jobbet, massor med konstiga, spännande och goda maträtter serverades. Alltid lika trevligt med sådana tillställningar på jobbet!

Nåväl, annars idag så har jag städat och donat lite här hemma, allt för att hålla mig vaken. Skulle sova en liten stund i soffan igår innan vi skulle iväg och träna men min kära sambo väckte aldrig mig så den där lilla stunden blev 2 timmar! Så hade lite svårt att sova inatt tyvärr, men nu tänker jag hålla mig vaken tills ikväll om det går.

Nä, ska försöka roa mig med nåt nu. Vet bara inte vad?!

En kommentar

  1. Sara - Ensamstående mamma

    Det stämmer bra det, det är Åsa.. och jag var så nöjd med henne, det kan du hälsa när du pratar med henne! Jag tror det var hennes första barn som hon förlöste och hon stannade trots att hennes pass hade slutat 🙂 Hon var guld värd!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.