Trött, tröttare, tröttast.

Så sjukt trött jag är hela dagarna numera alltså. Jag har verkligen hamnat i en sämre svacka just nu. Jag är på gränsfall till att må som jag gjorde för något år sedan då jag blev heltidssjukskriven, men jag tänker inte åka ända dit ner.
Försöker se positivt, om 6 veckor går jag på semester.

Annars så har jag tillbringat denna eftermiddag på sjukhuset, först fick jag mina sprutor emot astman och sedan åkte jag upp på en vårdavdelning och hälsade på min sambos lillasyster som är inlagd just nu, satt där i drygt två timmar och snackade skit om allt mellan himmel och jord.

Nu är det 4 veckor tills nästa gång då jag ska ha mina sprutor, det blir just innan semestern så med lite tur borde jag klara mig från att åka dit upp mitt under semestern för att få en dos.

Nu är sambon och skall jobba sin andra natt av fyra, hoppas på att jag får sova bättre inatt än vad jag gjorde inatt som var, vaknade så fort jag vände på mig. Lite stugrädd är jag, gillar inte riktigt att sova ensam.

Imornkväll ska jag på tjejkväll en stund, får se hur pass länge jag kommer orka vara där med tanke på min enorma trötthet, var väldigt svårt att hålla mig vaken under dagarna.

Ingen träning har det blivit denna vecka än heller, magen har varit för besvärlig sedan i söndags, har ont mest hela dagarna men ska försöka ta mig iväg här i mitten/slutet på veckan.

Nä, ska surfa runt lite nu och sedan inta sängen.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.