Ge mig sommar!

Det är mitten av juni och inte kan man tro att det är midsommar om en vecka, kallt, blåsigt och mulet ute. Ett under att det inte regnar idag, men imorn väntar det ju spöregn.

Jag vill ha sommar nu, massor med sol och värme så man kan sola och vara ute på dagarna. Är så less på att bara sitta inne, visst man kan vara ute trots att det är dåligt väder men det känns inte så lockande. Saknar solen och värmen just nu.

Mårdselseforsen, sommaren 2006. Fotot taget av Johan Haraldsson.

En dag kvar tills helg också, känns bra för jag behöver få sova ute lite nu. Var på tjejkväll hos Evelina en stund igår, närmare bestämt endast 1½ timme. Låg och halvsov innan jag skulle dit, hade sprängandes huvudvärk och ont i magen men for iväg en stund ändå, där snackade vi skit och åt god grekisk sallad, vilket jag iofs skulle ha hoppat över för hann bara hem så fick jag enorma magsmärtor i vanlig ordning. Så det blev att bädda ner sig i soffan och kika på säsongsavslutningen på greys innan sängen väntade.

Imorn eftermiddag drar sambon iväg söderut också, hans lillasyster med kille ska flytta så de ska köra ner massa grejjer imorn, han kommer väl hem på lördag eftermiddag/kväll någongång.

Själv kommer jag vara och hjälpa morfar på lördag och umgås med honom, lovade det redan för två helger sedan. Ska då fixa med symaskinen så jag kan ta hem den o sådär.

Nu blir det soffläge en stund.

 

2 kommentarer

  1. Linda

    Jooodu. Ska lyxa rejält. Kallas 2 veckors föräldraledigt oxå=)
    Janär ska vi få till den där grillningen…hmmm.
    Men nu blir jag ju ledig. När går ni på ledigt??

  2. Jennely Ottosson

    Svar till Linda (2010-06-17 17:22)
    Just ja, sånt lyx 🙂 Det ska jag också ha en vacker dag, föräldraledigt! 😀

    Ja du vet ju när vi går på ledighet nu, vi får försöka fixa så vi kan träffas någondag/kväll, vore trevligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.