Midsommarhelgen.

Midsommarafton inleddes med en timmes solning för mig och sedan bröllop, min pappa gifte sig. Så strax före 13 tiden i fredags begav vi oss ner till Grundsunda kyrka.

Efter vigseln blev det 3-rätters middag i församlingsgården, väldigt gott och trevligt.
Vid 18 tiden for vi hem till deras hus där släkt och vänner väntade, vid 19 tiden kom brudparet och det skålades i champange och därefter blev det buffé och musikunderhållning i partytälten.

Vi sjöng lite sånger, en kompis till pappa spelade gitarr och sjöng, vi åt ännu mer mat, drack gott, fikade gofika och tårta och slogs med myggorna.

Fick även se brudvalsen på gräsmattan ute, det var en syn för livet 🙂 Först endast brudparet och sen började lite fler tappra människor dansa vals. En mycket trevlig och fin dag och kväll var det.

Vid 24.30 begav vi oss hemåt då det dessutom hade börjat spöregna, stannade till en snabbsväng i Hörnefors där mamma var och hälsade på dem som bor i vårt första hus vi hade i Hörnefors, jag fick vara nostalgisk och gick runt, fick se mitt gamla rum, oj vilja minnen! 🙂

Igår mitt på dagen drog jag och sambon ut till stugan där vi stannade tills idag, blåste kallt gjorde det så ingen mer solning denna helg. Vi har städat och donat på, hann ut med båten en sväng igår och provade fiskelyckan.

Nu blir det snart sängen då det är jobb i vanlig ordning imorn som gäller.

En kommentar

  1. Pappa

    Hej! fin text om vårat bröllop.
    Blir lite överraskad när jag ser att du skall sälja bilen
    kram pappa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.