Jobbigt beslut.

I helgen tog jag ett jobbigt beslut, ett tungt beslut....

Jag ska sälja min lilla skrutt till bil, min älsklingsbil, min absolut första (och än så länge) enda bil. Röda faran kommer till hösten få en ny ägare.

.
Bild på skrutten då jag nyss köpt den som julklapp till mig själv, 2007.

Varför jag skall sälja bilen är pga flera orsaker, jag orkar inte lägga ut massa pengar på att laga upp småfel som dyker upp eller som kan komma att dyka upp, bilen är ju trots allt från 1997. Sedan kommer vi ändå framöver att behöva ha en lite större bil, en nyare, fräschare bil. Så därför tänker vi köpa en gemensam bil inom en snar framtid.
Så i sommar ska jag fixa lite ytliga skönhetsfläckar och lite andra saker och sedan åker den ut till försäljning. Men det kommer bli ett hål i mitt hjärta helt klart med tanke på att jag faktiskt tycker om min bil enormt mycket!

När jag nu satt och sökte igenom mina kort efter kortet på skrutten så snubblade jag över lite andra kort också såklart.

 

Jag på min 25-års dag, rätt olik mig tycker jag 🙂 kanske beror på frisyren 😉 Sedan ett kort på älskade mormor, julafton 2008. Saknaden blir enormt påmind när kort dyker upp på henne.

Nu är jag så sjukt trött att sängen är inte långt borta, har varit mycket på jobbet idag och lär fortsätta så resten av veckan är jag rädd så kommer nog behöva alla timmars sömn jag kan få. Ska surfa runt en stund till så jag hinner träffa sambon lite då han kommer hem från jobbet innan jag slocknar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.