Sovmorgon.

Snacka om att det är skönt att få ha sovmorgon. Låg i sängen och halvsov till strax efter 11 imorse, det behövdes efter en vecka med knappt någon sömn alls.

Igår hade jag en trevlig dag hos morfar, vi pysslade iordning lite ute på altanen, satt lite i solen mellan alla moln och sedan åt vi grillmiddag. Till efterrätt blev det marinerade jordgubbar och grädde. Mamma marinerade jordgubbarna i råsocker och lime, enormt gott!

Vid 20 tiden började vi bege oss till stan igen, först for vi förbi graven där mamma satte blommor hos mormor, igår var det hela 10 månader sedan hon lämnade oss, så sjukt att tiden går så fort. Själv följde jag inte med till graven pga att sist jag var där drömde jag samma marddrömmar som innan begravningen, jag orkade inte med det.

Väl inne i stan hämtade jag sambon på jobbet och skjutsade hem storebror, sen hem och bytte kläder innan vi gick ner på stan för att kika på lite bilar.
Hamnade tillslut nere på båten där vi drack en öl (jag ett glas vin)
Var tänkt att jag skulle träffa en killkompis igår som är hemma ifrån norge men hans telefon fungerade inte, lite trist då vi inte hade setts på över 2 år och idag far han tillbaka till norge, men det är inte så mycket att göra åt.

Däremot fick jag träffa två av Eriks jobbarkompisar, Linda och Nina 🙂

Nu håller jag på att tvätta och sen får jag se vad jag ska roa mig med resten av dagen, ingen sol ute så jag kan slänga mig på gräsmattan så det får bli något annat.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.