Snart semester.

Nu är det nära tills jag får gå på semester, endast 3 arbetsdagar kvar! Jag längtar som ett tok kan jag lova.

I torsdags var vi ner till Ö-vik och Själevad på Naturkompaniet, hittade en present åt morfar som snart fyller år och lite saker inför våran fjällvandring. Var även förbi hos pappa där det blev gofika och vi fick låna ett fjälltält.

Fredagen jobbade jag eftermiddag – ensam! Hann inte gå utan fick springa för att tjäna någon minut extra, läkarna som var i tjänst höll mig varm med jobb.
Efter jobbet blev det middag och sedan drog vi ut till stugan.

På lördag besökte vi Vännäsmarknaden, gjorde lite småfynd. Vi träffade på Marcus och Maria som vi sällskapade med ett varv runt. Sedan blev det middag i Överboda hos några vänner, vi grillade och hade trevligt.
Senare på kvällen blev det fiske, jag satt med kameran och förevigade kvällen 🙂

Sambon´s lillebrors spö gick sönder när han fick första gäddan, linan gick av men nog fick de upp fisken alltid ändå. Efter lite lagning kunde vi fortsätta och lite senare fick han ett till napp med en gädda.

   

När vi kom in med båten igen så gjorde vi upp eld nere vid stranden och grillade färsk gädda och lite korv, blev en sen kväll, vi satt väl ute till närmare 1.30 tiden. Men trevligt hade vi!

Lyckades även fota regnbågen som var framme där på kvällen i lördags.

Söndagen spenderades i solen, först ute på gården men sen gick vi ner till bryggan då det var på tok för varmt, satt och kikade på Erik som paddlade runt i kajaken och badade fötterna.
På eftermiddan blev det faktiskt årets första dopp i sjön, lite kallt till en början men snacka om skönt att få svalka av sig i hettan.

Nu är det som sagt jobb i vanlig ordning denna vecka, med lite tur får jag vara ledig på fredag så får en extra dags semester.

Så nu tänker jag faktiskt sätta min blogg på semester också. Kommer förmodligen varken ha tid eller lust att sitta inne vid datorn och blogga i sommar, jag tänker bo ute i solen så fort jag har möjlighet! 🙂

Ha en riktigt trevlig sommar allihopa!


Slänger kanske in något inlägg under semestern annars återkommer jag nog i höst.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.