Mailat runt.

Idag har jag suttit och skickat mail lite överallt efter jobbet.

Skickade först ett till hyresvärden angående att jag börjat misstänka att det verkligen är något fel med luften i våran lägenhet, har insett det mer efter semestern. Det blir äckligt dammigt här på bara några dagar, jag vaknar och har ont i huvudet, är jämt tät i näsan, sambon är ofta tät i lungorna, man sover dåligt etc. I sommar har jag sovit som en stock när vi varit hos morfar eller ute i stugan. I lördags när vi sov hos morfar sov jag som en stock och vaknade inte med huvudvärk, så nåt är det i lägenheten!

Mailade även hyresgästföreningen för att fråga dem om råd angående detta.
Plus att jag återigen för hyresvärden drog upp problemet med att våra grannar har en katt som får vara ute, problemet är att katten smiter in med någon in i trapphuset och bostätter sig antingen utanför deras dörr som är precis brevid våran eller rakt bakom våran dörr så när man ska ut ur lägenheten får man smyga för att se så inte katten försöker smita in i våran lägenhet, är man allergisk vill man inte ha en katt i lägenheten!
Och den stackars katten får sitta i trapphuset i flera timmar för att vänta på att få komma in i sin lägenhet.

Har påtalat detta problem flera gånger men ingenting händer uppenbarligen eftersom katten fortsätter att vara i trapphuset, och det stinker kattpiss i trapphuset och när grannarna har sin dörr lite öppen luktar det som att de inte bytt i kattlådan sedan de flyttade in, man mår rent av illa av lukten som även sprider sig in i våran hall.

Så nu väntar jag på svar för att se om de tänker göra något åt dessa problem, börjar som sagt vara lite smått less nu.

Tror jag ska lägga mig i soffan och vila en stund nu, fick inte sova så mycket inatt som vanligt plus att någon snäll granne fick för sig att spika upp nåt inatt vid 24 tiden, höll väl på att spika en timme… :/

2 kommentarer

  1. Rune

    en klassiker är att det blir emissioner från golvmattan pga gammalt flytspackel…kolla vilket år det spacklades, i början på -80-talet användes gammalt fiskkadaver som tillsatsmaterial.
    har du endast frånluft i lgh skapas ett kraftigt undertryck och värre blir det ju högre upp i huset du bor….

  2. Jennely Ottosson

    Svar till Rune (2010-08-24 14:28)
    Vet faktiskt inte när det spacklades här, men kan gissa på att det är väldigt många år sedan. Plastmattorna är inte dagsfärska om man säger så, slarvigt dit lagda är de också, de har dragit en plastmatta ovanpå en tröskel etc.
    Bor på bottenvåningen så vet inte hur de har det de som bor högre upp faktiskt. Men om det är såhär i våran lägenhet borde det vara värre högre upp kanske.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.