Igång med träningen.

Yes, nu har vi kört igång med träningen igen. Var och körde första passet i eftermiddag, har haft uppehåll under sommaren.

Blev ett lugnt pass för oss, lite otränade och med tanke på mina höfter som fortfarande inte är riktigt bra. Har forfarande rätt ont fast idag har ändå varit en bättre dag, min stortå däremot är lika bortdomnad än. Vet inte hur sjutton jag ska få tillbaka känseln där.

Men hur som helst idag blev det rygg, axlar och triceps, får se ifall det blir någon träningsvärk imorn 🙂

Nästa vecka har jag tänkt försöka köra igång med gruppträningspassen också, tänkte ta mig iväg på Step up och eventuellt Cardiomuskel, måste ta tag i mig själv nu och fara iväg. Spelar ingen roll hur trött jag är det är bara och släpa iväg sig för jag blir så mycket piggare av att träna!

Nåväl, nu har sambon farit iväg på ett möte med biljardmänniskorna, jag ska slappa vid tv´n, ta en varm dusch och bara vara tills det blir sängen.

2 kommentarer

  1. Jennie

    Hej vännen!! Roligt att komma igång med träningen igen. Imorgon blir det mitt första Body Pump pass. Så nu jäklar blir det att börja träna igen. Men du får säga till om du vill ha sällskap på träningen nån gång. Jag kommer träna både i Vännäsby och på USM.

    Ha de så gött gumman!!

  2. Jennely Ottosson

    Svar till Jennie (2010-09-07 19:25)
    Ja det känns rätt skönt att komma igång igen, man har som dragit sig – förstår inte varför 🙂 Självklart vill jag ha lite sällskap, alltid roligt! Hur jobbar du till veckan? Kanske lust att gå på Step på måndag kl 17 el cardiomuskel på tisdag..hmm kl 19 tror jag det är?
    Ha det gott du också vännen! Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.