Hörnefors.

Yes igår for jag till Hörnefors mitt på dagen. Sedan drog jag och mamma iväg ner till Ö-vik för att hälsa på lite bekanta där, blev en heldag där nere för vi var inte hemma förrän vid 22 på kvällen. En riktigt trevlig dag hade vi!

Idag har vi varit hos morfar och donat lite mer. Nu väntar jag på att våran paj som står i ugnen ska bli klar och på någon timme till beger jag mig hemåt igen.

Annars så kan jag faktiskt gå normalt nu igen utan att må illa för att jag har sån hemsk träningsvärk, är dock sjukt trött och känner mig inte alls peppad på att kliva upp tidigt imorn för att jobba, skulle behöva några dagar till med sovmorgon men det är bara att gilla läget.

Sen för övrigt så har jag tänkt på en sak – vad pinsamt det måste vara för en del personer att man får se och läsa saker på Facebook innan man får höra det från personen i fråga personlingen! Men det är inte jag som får skämmas.

Och sen det senaste året så har man även märkt klart och tydligt vilka som är ens riktiga vänner och vilka som faktiskt bara är mer som bekanta om ens det. Kunde vara rätt irriterande ifrån början vissa saker men nu orkar jag inte ödlsa energi på det längre.
Det är inte mig det är synd om utan dem – mer än så säger jag inte.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.