Träning och vitaminer.

Åh vad jag hatar vårat internet – Comhem är helt värdelöst! Hade skrivit ett långt inlägg sedan dör nätet.

Jaja, idag har jag fortsatt att flytta förråd på jobbet, påbörjade det igår men idag blev det som rätt färdigt så nu har vi ett fint förråd 🙂 Drygt, jobbigt men väldigt roligt var det. Ville helst bara gå hem ett tag då man inte visste vart man skulle börja men sen flöt allt på bra.

Annars efter jobbet så hann jag träffa min underbara vän Jennie en stund, det snackades lite skit. Enormt trevligt då det är så sällan vi träffas, vi måste försöka bättra oss på det tror jag 🙂 sedan blev det att skjutsa mamma och lillebror, släppte av mamma nere på stan och jag o bror for på lite olika ärenden.

Efter det blev det hem i soffan en stund och vara sjukligt trött tills sambon tog sig ur sängen och vid 17 tiden drog vi iväg och tränade, ben och mage. Får se hur mycket träningsvärk det blir i benen denna vecka.

Har kommit fram till att jag nu ska införskaffa mig mer kromtabletter också emot mitt sötsug som kommer i vågor. Sedan jag bytte kortisontablett för några år sedan har jag haft problem till och ifrån med att jag konstant är sugen på något att äta, så finns det kakor, godis eller nåt annat hemma så slinker det lätt ner.
Och igår fick vi två lådor med kakor av Eriks fina mormor, det gjorde inte saken bättre 🙂 Men än så länge har jag bara tagit en av varje igår kväll!

Ska även se ifall jag inte hittar någon bra vitamintablett eller något annat som får en att bli piggare för jag är så enormt less på att alltid vara trött nu, vaknar och är trött, efter jobbet är jag näst intill en zombie, en väldigt socialperson är jag just nu med andra ord. Någon som har ett bra förslag på nåt som gör en piggare?

Sen har jag även lust att prova ett nytt kostillskott som kommit för personer som har problem med sin mage, jag har ju IBS som blir snart galen på att få ont i magen var och varannan dag.

Nåväl, får se hur mycket pengar jag får i lön denna månad så kanske man kan köpa lite piller och se ifall man kan börja må lite bättre?!

Nä nu ska jag surfa runt lite till sedan ska jag banne mig ta en tidig kväll!

2 kommentarer

  1. Baudin

    ”Någon som har ett bra förslag på nåt som gör en piggare?” Har du kollat Hb? Du kanske behöver järntabletter.

    /M

  2. Jennely Ottosson

    Svar till Baudin (2010-09-16 09:17)
    Tanken har faktiskt slagit mig också, ska kolla ett Hb på jobbet imorn. Har haft järnbrist för många år sedan, kan ju hända att man har fått det igen.. :/
    Får ta lite prover på mig själv imorn 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.