Helg!

Yes nu är det äntligen helg, känns riktigt bra för jag är så sjukt trött.

Somnade i soffan efter jobbet, vaknade till vid 15 tiden och fick upp sambon ur sängen som jobbat färdigt sina nätter, sedan lyckades jag somna i soffan igen någon timme tills vi drog och tränade. Bröst och biceps blev det, gick faktiskt rätt bra att träna och jag blev lite piggare av det tack och lov.

Efter träningen blev det hem och fixa middag, skjutsa ner sambon på stan som skulle spela biljard och dricka lite öl med några från biljardklubben.

Så nu är jag ensam ikväll igen, börjar vara rätt van efter en hel vecka. Förra helgen jobbades det långturer och sedan nattjobb 4 nätter men resten av helgen ska jag väl få umgås lite med min sambo hoppas jag! 🙂

Tog för övrigt ett Hb (blodvärde) och blodsocker på jobbet idag för att kolla så det då såg okej ut, allt var bra så ingen blodbrist eller järnbrist verkar det som iallafall. Eller ja järnbrist kan jag ju ha ändå för det syns inte direkt på ett Hb värde.
Men fick kallelse att jag ska till min läkare 6/10 och ska ta lite prover innan det så då blir det att försöka få någon hjälp mot min trötthet för de här kommer inte hålla i längden.

Jag har hunnit jobba 4 veckor sedan sommarsemestern och jag är redan så trött och slut att det finns inte. Jag har snart inget socialtliv igen och jag vill inte hamna där en gång till.
För som det är nu jobbar jag, sover, försöker släpa mig iväg och träna, sover lite till…yey vilket liv! Behöver jag säga att jag är less?

Nu ska jag surfa runt lite och försöka hålla mig vaken några timmar till, ska nämligen hämta hem sambon på några timmar men risken är stor att jag slocknar i soffan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.