Sjuk.

Jag tyckte tydligen att det passade bra att bli sjuk nu…förra veckan kämpade jag med svullna lymfkörtlar varannan dag men det gick som över men i går morse vaknade jag dyngförkyld, tät i näsan och enormt svullen i körtlarna.

Vi for ändå ut till stugan, för just då mådde rätt hyffsat men sedan vände det fort, blev slut av minsta lilla ansträngning, fick ont i hela kroppen speciellt benen och ryggen.
Så när vi kom hem kollade jag febern och hade över 39 grader, var helt mjuk i kroppen så det blev soffläge direkt.

Idag mår jag inte speciellt mycket bättre, blev hemma ifrån jobbet då jag är så svullen om körtlarna att det finns inte, hade 39 i feber imorse men nu ligger den runt 38,5 med lite hjälp av alvedon. Har nog sovit mest hela dagen tills sambon kom hem från jobbet vid 15 tiden så nu försöker jag sitta uppe en liten stund iallafall.

Kommer bli hemma imorgon också från jobbet men hoppas sedan på att jag ska börja må bättre så det blir lite jobb i slutet på veckan, man blir ju så fattig på att vara hemma…och inte kommer det bli någon förändring för oss sjukskrivna heller då Alliansen vann valet igår.

Förstår egentligen inte det där, Socialdemokraterna blev största parti men då bara för att det är indelat i två block så vann alliansen, de har ju förtur eftersom de är 4 partier emot 3! Varför röstar vi ens på olika partier, rött eller blått hade ju räckt…det är ju ändå det som spelar roll i slutändan, vilket block som fått flest röster…! Tragiskt är bara förnamnet att alliansen får fortsätta styra Sverige, visst har de genomfört många bra saker men de har samtidigt genomfört så många saker som är dåliga för oss utsatta människor.

Nog om det, nu ska jag bädda ner mig i soffan igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.