Fortfarande sjuk.

Ja jag är fortfarande hemma från jobbet och sjuk.

Dock så mår jag lite bättre men det är långt ifrån helt bra. Febern har sjunkit så den ligger bara strax över 38 grader, körtlarna i halsen är lite bättre än vad de varit.

Men blir trött och slut så fort jag gör något minsta ansträngande, var på affärn idag och det tog på, frös som ett tok när jag kom hem och var totalt orkeslös.
Sedan imorse vaknade jag av att jag störtblödde näsblod också, men fick tack och lov stopp på det efter någon halvtimme.

Så det  blir att vara hemma ifrån jobbet imorn och på fredag också, beslutade det idag när jag pratade med en kollega i telefon. Är lika bra att jag är hemma och vilar upp mig ordentligt så jag inte far och jobbar och mår halvtaskigt då kommer det bara blossa upp igen, vet det med erfarenhet. Och ingen kommer tacka mig för det.

Nej nu blir det att lägga sig under filten igen och fortsätta se på tv.

Uppdatering:
Jag som trodde det höll på att gå åt rätt håll men ikväll har jag sprängandes huvudvärk, högre feber och har börjat på att få ont i lungorna, inget bra tecken!
(Var tvungen att gnälla av mig lite!) Får se hur det känns imorn om det kanske blir ett besök på jobbet för att ta lite prover och se ifall de är nån infektion som spökar.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.