Längtar…

Jag är fortfarande hemma och sjuk… :/ febern är lite bättre men blir slut så fort jag antränger mig minsta lilla, kan inte ens diska utan att bli helt förstörd.
Men tills på måndag har jag tänkt vara frisk för då ska jag på jobbet igen!

Annars så imorgon skickas våran nya säng ifrån fabriken så senast tisdag borde vi kunna hämta hem den 🙂 Så i helgen om jag orkar vill säga ska vi göra om i sovrummet för att förbereda då sängen kommer. Jag längtar tills vi ska få sova i våran nya stora härliga säng!

Sedan väntar jag på telefonsamtal om en sak, sedan så får vi se imorn eller på lördag hur det blir, jag väntar med spänning! Återkommer senare om vad det är för något 🙂

Sambon är och tränar just nu, jag vill också fara och träna men det får vänta. Får se hur pass pigg jag är nästa vecka om jag orkar fara iväg något då. Vill så gärna ta mig iväg på Step up och Cardiomuskel men är jag inte pigg så får det vänta en vecka till, måste låta detta gå ur kroppen helt annars lär jag ju få dras med det länge, vet ju hur det har varit förut då jag pressat mig för fort efter jag varit dålig.

Ska fortsätta surfa runt en stund nu, måste sitta upp känner jag, efter att ha legat i sängen och soffan mest hela tiden sedan i söndags så mår inte min rygg speciellt bra.

2 kommentarer

  1. Jennely Ottosson

    Svar till Maria Skiddi (2010-09-23 20:28)
    Tack, ja det är ingen höjdare men börjar vara rätt van efter flera år med detta.
    Jag har problem med mina binjurar redan, binjureincufficiens som de kallar det, nåt typ2Hydo vet jag inte, får kolla upp vad det är, inget läkarna pratat om, inte mitokondriemående heller, tåls att fråga om kanske.
    Tack för tipsen! Ska kolla upp vad det är och eventuellt ta upp det med min läkare nästa gång, alla tips är välkomna för jag är rätt less på att aldrig få må riktigt bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.