Ångest och ännu mer ångest.

Jag har sån sjuk ångest just nu, är super stressad..ja you name it.

Var så glad för allt som kommer hända till veckan, få hem sängen osv, nu vill jag helst inte ha hem sängen för jag vill inte ställa den i sovrummet! Men den kommer komma imorn eller på tisdag, kollade upp det idag så det är bara att hämta hem den och sedan göra det bästa av situationen.

Men imorn kommer jag fara till Lerstenen och prata med dem, visa bilderna och säga att det redan imorgon får fixa någon som kommer och kikar på väggen för detta ska åtgärdas snarast! Men….vi har upptäck källan till detta och det är en stor spricka på utsidan, alltså fasaden på huset precis i jämn höjd med där vi fått möglet och det syns ute på huset att det är fullt med fukt runt där. Åh så enormt trevligt det blev nu! Hela väggen är med andra ord fylld med fukt och mögel, all isolering, betong (som inte kunde mögla!) osv. Det kommer måsta bli en omfattande renovering här och vi kommer mest troligt inte kunna bo här under tiden då både jag och min sambo är allergisk emot mögel och jag är allergisk emot slipdamm, speciellt från betong.

Så det måste jag ta upp imorgon, om de kan fixa en annan lägenhet åt oss som inte är på typ Ersboda eller Mariehem, vill gärna bo kvar här runt där vi bor. Annars i värsta fall kommer vi måsta hyra in oss hos min kära morfar medan det kommer renoveras, eftersom vad jag misstänker så måste ju hela väggen rivas, det måste avfuktas med mera. Det kommer ta tid.

Kommer koppla in hyresgästföreningen mest troligt också, för att höra om våra rättigheter när man inte kommer kunna bo här, få sänkt hyra? Och hur det blir med tex elen, ska handverkarna använda ström från våran lägenhet så vi ska måsta betala det? Nej du tack. Så just nu har jag massor med tankar och det gör mig extremt stressad, vet inte hur allt ska lösas.

Visst jag ville flytta men inte på detta sätt! Just nu vill jag bara dra täcket över huvudet och hoppas allt är bra då man vaknar igen. För jag är så less, less på att måsta må dåligt jämt och nu veta mest troligt varför och sedan inte veta hur det kommer bli med allt.

En kommentar

  1. Evelina

    Tråkigt det där med möglet! Hoppas allt ordna sig..
    Jag kommer till jobbet nu på fm för jag ska till BM.. Undra om du är där då tro?
    Och angående middagen så har jag pratat med R, och vi kom överens om att ta det efter bebis ankomst, så ni fick träffa den på samma gång. 🙂
    Men jag kollar efter dig idag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.