Snart så…

Snart är det onsdag, då äntligen 🙂 Allt är fixat inför morgondagen. Återkommer imorn om vad som hänt 😉

Annars idag så har de varit här och sanerat väggen en sista gång. Nu skall den tätas utifrån vilket skulle göras under veckan och sen ska allt torka.

Vi hämtade hem våran nya stora säng idag, vilken skillnad det blev med en 160´s jämnfört med en 120´s 🙂 Men vad gott vi ska sova inatt! Jag köpte mig faktiskt även en ny kudde. Vi kommer sova i sovrummet i vanlig ordning eftersom det inte finns något mögel kvar och lukten av rengöringsmedel har vi praktiskt taget lyckats vädra bort.

Nu ikväll har jag suttit på Bodystore och kikat på lite olika kosttillskott. Ska klicka hem  några sorter och prova har jag tänkt, men ska vänta tills sambon kommer hem och höra ifall han ska ha något också.

För min del blir det;

Enzymer för en god matsmältning
Chlorella Greens är mycket kraftigt renande och avgiftande samt utgör en utmärkt blodstärkare
Only One! Advanced innehåller ett balanserat komplex av vitaminer och mineraler.
Lite kort om tillskotten. Har läst mycket om bland annat Chlorella att det ska vara bra då man har problem med magen etc, likaså enzymer, därför tänker jag testa på det och se ifall det ger någon positiv effekt. Only one tänker jag ta bara för att förstärka kroppen med vitaminer.

Undra vad jag ska hitta på nu då en stund? Är rastlös men samtidigt sjukt trött då jag inte sovit bra på flera veckor. Vill träna och röra på mig men måste ta det lugnt ett tag till då jag fortfarande har ont i lungorna, speciellt på morgonen, och ont i halsen. Men nästa vecka har jag då tänkt försöka ta mig och träna!

Är smått sugen på att beställa ett par byxor från Addnature också, de har ett par jag vill ha som dagensklipp till halvapriset. Men ja..jag vet inte hur jag ska göra, borde på ett sätt spara mina kronor också!

Nej, ska fortsätta surfa runt lite och vänta på sambon så jag kan slänga iväg min beställning sedan.

Och just ja, på torsdag ska jag ut och flyga 🙂 Nu är jag riktigt peppad faktiskt!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.