Ingen träning på ett tag…

Var idag på ett planerat läkarbesök. Väl där berättade jag att jag varit sjuk för 3 veckor sedan och att jag fortfarande inte mår bra, har ont i halsen mest varje dag etc. Berättade även om möglet vi haft i lägenheten…detta resulterade i att jag skall äta penicillin i 10 dagar och dessutom öka på mitt kortison. Så nu får jag inte träna något tills jag först ätit klart penicillinet och känner att jag är helt återställd.

Jag har inte tränat på 3 veckor nu och ville verkligen försöka ta mig iväg snart men kroppen säger faktiskt ifrån och då måste jag lyssna. För jag mår långt ifrån bra, fryser hela tiden, får feber stegring om vart annat och halsen är allt annat än bra, svullen och ont nästan hela dagarna.

I eftermiddag var jag annars på Specsavers och kollade upp min syn, den hade inte blivit så förändrad som jag hade misstänkt, det var sån liten skillnad. Men jag har provat ut linser så nu är planen att jag skall börja använda linser och slippa mina glasögon!
Känns lite ovant, speciellt på höger öga där jag har en lins som både korrigerar min närsynthet och ett brytningsfel, den linsen är lite tjockare än den andra som bara korrigerar närsynthet. Men det är en vanesak.

Fick "utbildning" i hur man sätter i och tar ur linser, väldigt spännande, jag kom på min egen metod tillslut då inget annat fungerade för mig, jag gjorde helt rätt, fick beröm för att jag var så obrydd på att peta i ögonen men ändå fastnade inte linsen i ögat utan satt hela tiden kvar på mitt finger, lika så då jag skulle plocka ut den, jag hittade på ett eget sätt som fungerade. Får se hur pass det kommer gå här hemma med linserna, tillslut lär man sig nog det "enkla sättet" 🙂

Nu blir det att slappa i soffan, försöka få i mig någon form av middag och klockan nio ikväll är det premiär för Grey´s anatomy, jag längtar! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.