Uttråkad.

Yes det är vad jag är just nu, klockan är 16 och jag vet inte alls vad jag ska roa mig med.

Sambon jobbar kväll så har hela eftermiddagen/kvällen ensam. Skulle jag ha fått träna skulle jag nog farit o gjort det, det går nämligen ett step pass ikväll, men tyvärr…jag får snällt skippa det.

Idag har vi varit och valt färg och golv till sovrummet, på fredag nästa vecka kommer de hit och ska fuktmäta igen, är allt bra då så kommer sovrummet att renoveras i början på veckan därpå. Jag längtar tills man kan fixa iordning där inne!

Sen i början på veckan så ska vi köra iväg gamla sängen till jysk, den är trasig och ska reklameras eftersom det är 15-års garanti och jag köpte den 2008. Min skrutt ska besiktas på måndag också, jag håller redan tummarna för att den kommer gå igenom felfritt så den kan åka ut på blocket till försäljning. Var ute och körde den en sväng idag, oj vad man fort vänjer sig vid en ny bil 😉 nu var ju skrutten bara dryg och köra fast jag tyckt så bra om den 🙂

Nä, ska klura ett tag på vad jag kan hitta på, fryser som ett tok också i vanlig ordning så sitter med filt och massa extra lager kläder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.