Första snön.

Jag trodde faktiskt att vädret hade fel angående snön för imorse såg det så klart ut på himlen då jag cyklade till jobbet, men vid nio tiden föll det stora lapphandkar utanför fönstret.

Tanken var att jag skulle cykla till sjukhuset efter jobbet men jag gick ner på stan, lämnade cykeln där och tog bussen till sjukhuset. Blev sedan hämtad av sambon och när han for iväg och tränade hämtade jag hem cykeln då det slutat vräka ner blötsnö.

Jag hoppas att inte vintern ska komma riktigt än för jag vill kunna cykla till jobbet ett tag till, för när väl halkan och snön kommer så ställs min cykel bort. Har ramlat för många gånger tidigare år då jag försökt mig på att cykla så jag har gett upp sånt.

Annars idag var det en hektisk dag på jobbet, halva jobbet är på planeringsdag i Sthlm där vi var för 2 veckor sedan och sedan har vi lite sjukdom också, så jag var ensam på vårdlaget, en minst sagt hektisk dag. Fick springa, man skulle helst ha klonat sig för att göra alla nöjda och glada men jag har gjort så gott jag kunnat och ingen har blivit arg på mig då jag upplyst alla om hur läget låg till 🙂 Imorn blir det nog lika som idag, kan hoppas på en lite lugnare dag då jag är ensam även då, vill helst få gå och fika innan 10.30, för man är väldigt hungrig då!

Ikväll blir det att plocka undan i sovrummet eftersom imorn kommer de och ska fuktmäta väggen, då får vi veta när renoveringen av sovrummet skall starta, jag håller tummarna för att det är okej imorn så de påbörjar renoveringen till veckan. Jag vill få iordning där inne nu! Vill kunna börja spana på nattuksbord etc. Har redan hittat nå kuddöverdrag jag ska köpa som kommer matcha färgen på väggen vi valt, men vill vänta tills det är färdigmålat innan jag shoppar så man vet att det blir rätt 🙂

Nä, ska surfa runt lite nu och se ifall jag hittar något roligt.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.