Ännu en dag…

Ännu en dag på jobbet som var hektisk nånting! Vi var två stycken på lab som tog prover och mängder med patienter som fick vänta och åter vänta trots att vi sprang så fort vi kunde. Detta är inte hållbart, man är så slut att det finns inte när man far från jobbet, helt utmattad helt enkelt.

Annars efter jobbet så fick jag i mig lite snabb lunch och klockan 13 fick jag besök av en trevlig tjej ifrån Kommunal Arbetarna, hon skulle intervjua mig om IBS, hon hade läst på min blogg där jag skrivit lite om att jag har det och de ska ha ett repotage i sin tidning om det och mailade mig på facebook och undrade ifall jag kunde tänka mig att vara med, efter lite betänketid så valde jag att ställa upp.

Var lite tveksam om att bli intervjuad efter att jag varit med i fiaskot Expressen, fick dels en del negativa kommentarer från folk som trodde att jag "skrek" efter uppmärksamhet då fallet absolut inte var så och att tjejen därifrån inte alls skrev det jag sa utan fick allt att låta så mycket värre än vad det var. Men denna gång ska jag få läsa igenom artikeln innan den publiceras och får godkänna den, det känns bra.

Och sedan varför jag valde att ställa upp på detta är för att IBS är en sådan sjukdom där det inte finns någon direkt behandling, kan man då dela med sig av sina egna erfarenheter till andra så är det ju perfekt! Det kan alltid gynna någon. Jag själv googlar ofta om sjukdommen och läser en del bloggar för att få tips och ideér.

Men personligen just nu tycker jag mest att det blev en massa svammel under intervjun så det blir spännande att läsa vad hon lyckats skriva ihop senare 🙂
Återkommer senare då jag vet vilket nummer det kommer publiceras i!

Nu snart är det dax för Grey´s, sambon flydde fältet och for o spelade biljard.
Imorn blir det tacos och filmkväll tillsammans med bror och hans sambo och på fredag blir det nog afterwork på Corona tillsammans med några vänner, ett trevlig avslut på veckan med andra ord!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.