Alldeles vitt.

Igår eftermiddag då vi satt på Corona på Afterwork började snön falla. Lite besviken blev man, det är ju bara oktober men enormt mysigt är det!

Och idag – Snön ligger kvar!

Har just nu balkongdörren öppen och man hör hur det töar ute eftersom det är plus grader, så enormt mysigt! Frisk och härlig luft är det också.

Annars då, igår var vi som sagt på Corona med några vänner, åt buffé och hade musikquiz, som vårat lag vann ! 🙂
Efter de for vi hem till en kompis och fortsatte kvällen, en del drack öl, andra cider, jag en redbull för att hålla mig vaken. Var totalt knäckt igår efter veckans jobb och helt slut i huvudet, men höll ut till runt 22 tiden, då körde vi hem.

På måndag drar renoveringen igång här hemma också, jag längtar så tills sovrummet blir färdigt! Så måndag och tisdag ska det spacklas och målas och på onsdag lägger de in nytt golv, sen ska det vara klart! Imorn blir det att flytta ut ALLT som står i sovrummet till vardagsrummet eller nån annanstans där det ryms, så då blir det att sova där ute i några nätter.

Nu snart kommer sambon hem från jobbet, vet inte riktigt vad vi ska hitta på, antingen baka lite inför hans kommande födelsedag på tisdag eller kanske fara på Jula och införskaffa en motorvärmarsladd och en kupévärmare?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.