Fotomodell.

Måndag igen..idag har jag haft hälsoundersökningar vilket jag gett mig en rätt behaglig dag på jobbet, det behövdes med tanke på förra veckan. Hela helgen har praktiskt taget gått åt till att återhämta sig och jag är fortfarande väldigt trött och slut.

Efter jobbet idag traskade jag ner på stan (lämnade cykeln hemma imorse pga halkan) och fixade i mig lite lunch på ica gourmet, sen gick jag till Specsavers för återbesök för mina linser. Väl där fick jag en ny lins för höger öga eftersom jag sett så suddigt där och nu ser jag nästintill perfekt! 🙂

Sedan fixade jag en till liten present åt sambon som fyller år imorn..sen var det dax för mig att leka fotomodell nere vid kajen. Träffade upp en trevlig tjej och sedan började vi fota, från alla vinklar och håll, gåendes, sittandes, ståendes…det är till repotaget jag skall vara med i om någon vecka. Var riktigt kul måste jag säga.

Väl hemma sedan får man sig ett gott skratt, går in i sovrummet och konstaterar att de varit här och målat sovrummet, jätte fin färg blev det visserligen som vi valt….MEN…planen var att all tapet skulle rivas ner och sedan skulle det på med våtrumsspackel i hörnet där vi haft mögel för att undvika ny uppkomst av problemet och vad upptäcker man, jo att de har målat PÅ tapeten, spacklat över kanterna där tapeten var bort riven för möglet, de har knappt slipat spacklet så det är gropar och knölar lite här och var. Sen bara måla på det. Så enormt  vackert, en tapetskarv slutar mitt på väggen, Väldigt fint måste jag säga. Jag skulle ha gjort ett bättre jobb själv!

Ett mail är skickat till Lerstenen om detta, slarvjobb är vad jag kallar det, förmodligen ville målaren att det skulle gå så fort som möjligt men hela poängen var ju att göra det ordentligt nu för att slippa göra om det framöver. Därav att vi skulle få det målat och inte omtapetserat, men som läget är nu hade jag hellre fått upp en ny tapet!

GAH, blir galen på hantverkare! Att de aldrig kan göra ett vettigt jobb?! Jag har inga som helst bra erfarenheter när de ska åtgärda något i ens lägenhet tyvärr, fast jag vet att det finns duktiga, men de kommer då inte hem till mig tyvärr.

Nu ska jag snart bädda ner mig i soffan och se på Biggest Looser, är helt slut efter ett Step up pass. Det tog på mer än jag trodde.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.