Funderar.

Jag har den senaste tiden haft massor med olika funderingar och tankar.
Vad jag vill göra med mitt liv, min fritid och vardag…

Känner mig enormt understimulerad just nu. Det enda som händer i mitt liv just nu är att jag jobbar måndag – fredag – halvtid. Sedan försöker jag styrketräna 3 gånger och fara på minst 1 gruppass i form av Step up i veckan. Sedan händer det inte så mycket mer i mitt liv, väldigt enformigt och tråkigt måste jag säga. Och jag känner att jag är oerhört rastlös.
Dels blir jag rastlös för att jag är så trött och slut efter jobbet och för att jag aldrig gör någonting. Umgås knappt med folk längre för när jag väl hör av mig till någon så har de aldrig tid, jag har slutat höra av mig till flera personer för jag orkar inte jaga folk.

Vissa förstår jag att de inte har tid pga småbarn och skiftarbete tex. Men som sagt, när jag hört av mig flertalet gånger och sagt "hör av dig när du har tid" och sen hör man inte ett endaste pip, då tröttnar man. Och det har jag gjort nu med flera personer. Så hör ni aldrig av mig längre, ja då vet ni varför!

Jag skulle vilja ha en hobby, vet bara inte vad jag skulle vilja roa mig med. Men att ha något att göra nån dag i veckan för att få lite stimulans och få träffa folk, men då kommer ett problem – allt kostar pengar och pengar är något jag inte har bra ställt med.

Har även funderingar på att man skulle åkt bort en helg framöver, till Stockholm eller Sundsvall, bara nånstans. Jag behöver rensa både huvudet och kroppen. Har varit mycket nu på slutet, stressigt på jobbet vilket har tärt på mig enormt plus en långdragen förkylning som knäckt kroppen.

Men framförallt måste jag komma på något som kan stimulera mig, jag skulle bli piggare, gladare och socialare. För som läget är just nu känner jag mig väldigt isolerad. Och jag isolerar mig själv rätt bra också, man försöker höra av sig till folk men man ger upp i brist på respons och då sitter man hemma och ugglar.

Nej, jag måste förändra mitt liv. Jag vill vara som jag brukar vara, en glad, sprallig och social tjej.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.