Härlig dag.

Imorse vad jag på lite uppfräshning av kunskaperna i pipitering av prover mellan 8-10 på sjukhuset och efter det är jag flexledig. En härlig fredag med andra ord.

Var dock irriterad då jag kom hem och fick höra att målaren inte varit här nåt….men då vid 11.30 så plingar det på dörren och nu målar de i sovrummet! Så när det torkat så borde vi kunna flytta in alla saker igen, yeees! Jag köpte ju nya gardiner igår också på Hemtex, de hade rea 🙂

Nu funderar jag dock på vad jag ska roa mig med, i eftermiddag ska jag skjutsa sambon på jobbet och våldgästa honom en stund innan jag skall hämta min storebror och hans sambo för att åka runt på en shoppingtur och middag ute någonstans.

Kanske ska ta på mig lite mer kläder och gå ut och få lite friskluft? Det kan behövas.
Min kära sambo ligger däremot och sover i soffan så tror jag får lämna honom hemma.

Har annars haft en rätt bra vecka också, lev och må på jobbet, det har behövts efter många hektiska veckor, sedan har jag fått sånna komplimanger av både patienter och arbetskamrater, vet inte om jag gjort något speciellt i veckan? Varit extra trevlig kanske? Fast jag tycker jag alltid är glad och trevlig alla dagar. Men i förrgår blev jag överöst med komplimanger av två patienter, fick en kram till och med av ena och igår av kollegor 🙂 Sånt värmer alltid! Man behöver få höra positiva saker när det har varit mycket.

Nej, nu ska jag nog banne mig ut en stund…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.