Ryggsmärtor.

I förrgår var vi och tränade rygg, vi körde marklyft. Jag använde endast stången de första två gångerna och sedan la jag på 10 kg, väldigt lätt med andra ord. Det är för att jag tidigare har fått enorma smärtor längst ner i ländryggen av just marklyft, vet inte varför. Första gången jag fick det rann tårarna så fort jag rörde mig.

Nu idag har jag återigen fått enorma smärtor där i ryggen, det är inte lika farligt som det var första gången jag hade ont. Det är inte träningsvärk utan ren smärta. Sitter jag still så går det bra men så fort jag rör mig eller böjer mig framåt så gör det riktigt ont.

Har smort med liniment nu och ska ta en värktablett snart.

Sen tänkte jag försöka börja göra mig klar, ska på fest ikväll. Kommer ta bilen, dels pga smärtan och sedan för att vi kommer inte riktigt ta oss hem annars, orkar inte gå från Carlshem. Sambon har inte med sig tillräckligt med varma kläder för att gå hem heller, han är på jobbet just nu och jag orkar inte släpa med mig massa saker.

Hade lust att få dricka en rom och cola ikväll men jag ska ta det nästa helg istället har jag bestämt! 🙂 Så ikväll blir det vanlig cola för min del men det funkar det också, man kan ha lika trevligt för det!

Nåväl, ska försöka göra nåt vettigt av mitt hår nu, om det ens går.

Trevlig lördag allihopa!

Visst kommer ni ihåg att ställa om till Vintertid inatt? 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.