Klantigt.

Igår var jag klantig värre och det fick jag lida för senare på kvällen, jag glömde ta min kortisontablett på eftermiddagen!

Brukar i vanliga fall ta medicin vid 14-15 tiden men eftersom det är helg och jag tar den lite senare på morgonen så skjuter jag på det till 15-16 men vi for och tränade igår och var klar vid 15 tiden (dock så kunde jag knappt träna pga smärtorna i ryggen) sedan blev det hem, duscha och fixa middag och sen skjutsade jag iväg sambon på jobbet.

När jag väl var hemma donade jag på och började sedan fixa iordning mig inför kvällen och att ta min medicin glömdes totalt bort, kom på det när jag satt i bilen på väg att hämta sambon från jobbet vid 21, kände då att jag hade lite bortdomningar i gommen. Och vi som skulle på fest.

Vi for på festen, jag höll mig faktiskt relativt pigg och allert ett bra tag men hjärnan blev segare och segare allt eftersom och vid 24 tiden begav vi oss hem eftersom jag skulle orka köra hem också. Väl hemma blev jag yr i huvudet och började må riktigt illa, fick förmodligen ett ordentligt blodtrycksfall så det var bara att lägga sig i sängen och försöka ligga still. Tog en liten dos kortison där på natten för att inte riskera att det skulle hända något under natten och imorse var jag extremt trött, sov till 12. Men nu mår jag som vanligt igen.

Jag brukar i regel inte glömma min medicin men ibland händer det, så länge det inte är morgondosen eftersom det är den jag är beroende av för att klara av dagen. Men missar jag eftermiddagsdosen så märks det såklart, jag mår inte bra.

Nu har vi äntligen flyttat in sängen i sovrummet också. Blev så tomt i vardagsrummet, jag hade ju hunnit vänja mig vid att den stod där 🙂 Men nu vill jag bara ta mig på IKEA och shoppa sängbord och en byrå och lite andra småsaker till sovrummet 🙂

Ensam ikväll också då sambon jobbar, ska ge mig på att baka bröd och sedan fixa lite middag. Vad som händer annars vet jag inte, plocka och dona här hemma mest troligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.