Ny månad – utmaning!

Jag har aldrig någonsin hållit på med utmaningar men tänkte nu då det blir November månad imorgon att jag faktiskt ska sätta upp ett mål för mig själv – Inget socker på veckorna, dvs ingen energidryck, inga kakor, godis etc.

Jag skulle nämligen vilja gå ner lite i vikt, det handlar inte om många kilon men några ynka och sedan vill jag bli mer hälsosam, som det är just nu är jag inte speciellt hälsosam över huvudtaget. Kan bli rätt mycket socker på veckorna för min del.

Ska iallafall försöka hålla mig till att inte äta något socker eller dricka socker på veckorna, tänker inte vara stenhård med mig själv eftersom jag tex vet att jag ska fara och fika tillsammans med en vän på onsdag. Men ska bli bättre på att hålla mig ifrån iallafall!

Sen borde jag även försöka röra på mig lite varje dag, ta en kort promenad iallafall så jag får känna mig piggare, tror jag ska sätta upp det som mål under november månad, att oavsett hur trött jag är efter jobbet så ska jag ta mig en promenad på minst 30-40 minuter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.