Test-tränar.

Yes, vi "testtränar" på Träna just nu, var dit ikväll och fixade vårat gratis-pass för en vecka.

Så idag körde vi vårat rygg, axlar, triceps pass där, gick nog skapligt bra ändå, jag är totalt lost då jag inte känner igen någon maskin eller så, tur jag har min sambo med mig som säger vad jag ska göra 🙂

Annars i veckan har jag tänkt ta mig iväg på ett Step-pass där, antingen imorgon eller på torsdag, beror på när min jobbarkompis har möjlighet att följa med, vi tänkte träna tillsammans. Alltid kul med sällskap, jag som är van att få gå på alla grupp-pass ensam.

Får även se ifall jag far iväg på söndag på ett pass, då jobbar ändå sambon hela dagen i princip så då kan jag roa mig med att träna lite.

Blev en sen middag idag också, klockan 20 åt vi middag, efter träningen. Men det funkar ju det också, bara synd att jag börjar känna av lite smärta i magen nu. Är som lagomt roligt att få ont i magen på kvällen så man får gå och sova med smärta.

Förresten, den 24:e november kommer nummer 20 ut av Kommunalarbetaren, jag tycker ni som får den tidningen ska bläddra igenom den lite mer noggrant då och se ifall ni känner igen någon 😉

Nu blir det en dusch och sedan inta sängen om någon timme till.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.