Besviken.

Ikväll for jag och min kollega Faw BodyStep på träna, kan säga att man blev väldigt besviken! Men det kan vara för att vi jämnför med USM som har 4 olika block som man lägger ihop på slutet. Detta är Les Mills, och det är lika med att man kör en låt med några steg, sedan byter man låt och nya steg. Det blir lixom ingen sammanhållning så att säga i det hela. Rätt tråkigt. Instruktören kunde ha varit bättre också, de byter koreografi om 3 veckor men hon verkade ta för givet att alla kunde de där och när hon såg att vi var lite borta så hade hon faktiskt kunnat försökt hjälpa en genom att ställa sig på andra sidan brädan så vi slapp se henne spegelvänd hela tiden..men men..nu har vi iallafall testat.

Tror däremot att jag kommer strunta i att fara på Step på söndag som jag först hade planerat. Vill inte riktigt gå på Body-step mer. Men på måndagar har de ett step-pass som instruktören satt ihop själv så det kommer isåfall att testas framöver efter nyår. Även BodyAttack och BodyJam skall testas.

Nu på måndag ska vi försöka ta oss iväg på antingen step-passet eller BodyAttack, får se vilket det blir.

Efter passet då de skulle köra 10 minuters styrka smet vi ut, gick ner till gymmet där jag gjorde lite benpress och knäböj, blev även en magövning. Var inte speciellt taggad på att köra styrka men lite grann blev det iallafall.

Kan lätt säga att jag på ett sätt kommer sakna USM då vi byter gym, för nu är det ju som redan bestämt, sambon har skickat in att han ska ha på träna så då följer jag med. Vi får väl vara där ett år och trivs man inte, ja då byter man igen!

Nu snart blir det en dusch och sedan sova. Måste bara försöka bli av med smärtan i magen som kom under sista låten på Steppen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.