Träningsvärk.

Hör och häpna, sist vi tränade ben och jag tyckte att jag körde på bra med vikter och allt fick jag inte ens lite träningsvärk.

Igår efter Bodystep så gjorde jag ju lite benpress och knäböj samt en magövning, nu har jag fasen början till lite träningsvärk. Till och med i magen, bra maskin de har där på Träna för magen!

Uttråkad till max är jag ikväll också. Har pysslat lite här hemma, plockat undan en del saker som stod i hallen sedan renoveringen av sovrummet, satt in en del papper i pärmar osv. Nu sitter jag endast i soffan och gör inte mycket vettigt.

1 timme kvar tills sambon slutar jobba, får se vad man ska hitta på då han kommit hem, jag lär väl bli trött fort ikväll så det slutar nog med att det blir en tidig kväll.

Linda ska på IKEA imorn också, jag är avundsjuk! Trots att vi ska dit om några veckor, men jag skulle vilja åka nu, eller helt ha varit där för en vecka sedan 🙂 Vill ha mina sängbord, få fixa till i sovrummet ordentligt. Men jag får snällt vänta till i början av December.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.