Vilket skämt!

Var så uttråkad här i eftermiddag så efter min promenad så laddade jag Ipoden med ny musik och begav mig till Träna för att köra lite styrka och stå på Crosstrainern.

Började med lite ryggövningar, vilket kändes redan från början att det inte gick nå vidare. Orkade nästan ingenting så försökte med lite triceps, likadant där…ingen ork.

Så jag tänkte i min envishet att ja då ställer vi oss på Crosstrainern en stund, efter 5 minuter var jag så slut och skakig att det fanns inte, blev dessutom tät i lungorna. Vilade 30 sek och fortsatte sedan i 5 minuter till, men benen ville bara ge vika på mig så jag klev av och begav mig hem från gymmet.

Aldrig någonsin har en kort promenad som denna känts så lång och dryg. Kom på medan jag stod på Crosstrainern att man kanske skulle ha ätit mer än en mjuk smörgås vid tolv tiden då man far iväg och tränar 🙂 Tror det kan bero på det att jag inte orkade ett skit.

Det var ett stort skämt med andra ord att fara och försöka sig på att träna idag. Nästa gång ska jag nog se till att äta lite mer ordentligt, men jag var ju inte hungrig och tänkte inte på att jag hade ätit så lite.

Nu har jag fått i mig middag iallafall, skakar fortfarande lite i kroppen men ska ta det lugnt en stund sedan blir det att baka bröd och fixa en sallad tills imorn. Ska ha möte på jobbet så måste ha med mig lunch.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.