BodyAttack!

Ikväll hade jag och Faw bestämt att gå på BodyAttack eftersom det är som sista dagen då jag kan vara på Träna här på Teg. Eller ja min prova-på vecka går väl ut imorgon men då går inga roliga pass utan det var ikväll det stod mellan BodyAttack och Step. Vi valde de jobbigaste 🙂

Passet var riktigt kul, en super bra instruktör. Intervallträning så det skrek om det! Jag blev den rödaste kräftan av alla som var där tror jag, ingen såg direkt påverkad ut förutom JAG som var totalt illröd i ansiktet 🙂 Blev tyvärr tät i lungorna fler än en gång så fick ta lite medicin och vattenfaskan tömdes rätt fort. Fick vara sparsam på slutet med vattnet.

Men det var ett givande pass även om det var sjukt jobbigt, men går man på det typ varje vecka så lär man få upp konditionen och man tycker inte det är lika jobbigt längre utan bara kul, så efter nyår kommer jag definitivt att fara på detta pass kontinueligt!

Vill helst ha kort på Träna nu! Jag blev riktigt peppad, och bara det att man kan till gymmet och gå hem på 5 minuter, det är perfekt! Inte sitta i bilköer, försöka hitta en parkering och känna sig stressad, det är hur underbart som helst. Men jag får nog snällt vänta till efter nyår, måste säga upp mitt andra kort först och det är en månads uppsägningstid på det. Men sen, då kommer jag befinna mig flera gånger i veckan på Träna 🙂

Nu är jag helt slut, började till och med må illa i slutet på passet när jag försökte pressa mig själv att orka igenom sista konditionslåten.

Var bjuden på fika hos några vänner på Carlshem men tror jag måste tacka nej till det, har inte kommit mig in i duschen än, har ont i magen och mår fortfarande lite illa. Det märks att man har tagit ut sig ordentligt ikväll, då borde jag sova gott!

Nej nu ska jag fixa mig något att äta, hårdbrödmackor med makrill tror jag det får bli, det kändes lockande!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.