Utmattad?

Ja jag börjar undra ifall jag har tagit ut mig för mycket den senaste veckan.

I söndags mådde jag enormt dåligt efter att jag varit och tränat en stund, men det borde ha berott på att jag hade ätit på tok för lite. Igår efter konditionspasset blev jag skakig och började må riktigt illa. Det höll i sig hela kvällen.

Idag mår jag inte speciellt mycket bättre. Har ont i magen, mår illa, har fått feber och har förmodligen lyckats gjort något med min vänstra vad så jag har riktigt ont. Haltar mig nästan fram. Gick hyffsat bra på jobbet men nu är det värre!

Jag orkar inte med ett bakslag! Men det kan vara så att min kropp är utmattad, nu medan vi haft gratiskort på Träna har jag styrketränat 4 pass och gått på 2 gruppass. Kanske har tagit ut mig för mycket? Min kropp är ju lite trasig, inte som alla andra men att man ska må dåligt av att träna? Det borde vara totalt tvärtom!

Sambon har åkt och jobbat kväll, jag ska bädda ner mig i soffan. Måste dock försöka äta något mer för nu har jag börjat må illa igen, inbillar mig att det blir bättre då jag äter. Det försvinner då iallafall ett tag då.

Behöver jag säga att jag är less nu? Därav allt gnäll!

En kommentar

  1. Emilie

    Hej!
    Tack för din fina kommentar.
    Nä alltså det beror ju på vilken del av immunförsvaret som bristen är. På Elina så är det celler som hon har, men som inte gör det dom ska. Jag frågade vår immunolog som är en av världens främsta forskare i immunologi. Och det var hon som sa att man inte kunde göra något. Ska dock få träffa henne igen nästa vecka för att höra mig för lite mer.
    Tack för omtanke! Hoppas att behandligen har hjälpt dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.