Crap.

Fortfarande ont i vaden, dock så är smärtan bättre nu i eftermiddag. Nu kan jag gå utan att halta.

Jobbet idag gick bra men jag var inte riktigt lika pigg som jag brukar, allt kändes tungt. Kollade febern och hade över 38. Fick hämtning av min underbara sambo så slapp gå hem då jag frös som ett tok och var rätt mjuk i kroppen efter 4 timmar.

När jag kom hem hade febern stigit till 38,5, fortsätter det så imorn blir det att dubbla kortisondosen, suck. Mår fortfarande illa till och ifrån också, på jobbet var det värst. Nu i eftermiddag har det hållit sig relativt lugnt. Stod över träningen idag eftersom jag som sagt har feber och mår inge vidare bra. Körtlarna i halsen har börjat göra sig påmind idag också, crap säger jag bara! Jag vägrar bli sjuk, jag orkar inte, jag vill inte, jag har inte tid och råd! Men känner att körtlarna har börjat svälla upp och jag är lite stelare i nacken.

Detta är inte ett bra tecken för mig! Jag hatar verkligen dessa bakslag!
Vi pratade idag på jobbet om att man ska tänka lite mer positivt, men just nu går det banne mig inte, jag är så less. Jag orkar inte med ett nytt bakslag. Är livrädd för att min kropp ska få för sig att strejka igen. Vill inte bli heltidssjukskriven. Men dessa symtom är som sagt inte positiva. Nu blir det lugna gatan för mig ett tag. Får stå över träning tills jag känner att jag orkar. Kroppen behöver uppenbarligen massa vila nu. Jag har ju varit med om fler än ett bakslag under alla år som jag varit sjuk och det är minsann inte det minsta roligt. Och det börjar nästan alltid såhär som jag mår just nu!

Jag är en väldigt social människa just nu också, kommer hem från jobbet, äter lunch, sen somnar jag på soffan i några timmar. Går sedan och lägger mig igen för natten vid 22. Yey, vilket liv man har!

Nu ska jag bädda ner mig i soffan igen, sambon drog och spelade lite biljard. Jag ska se på Greys om en halvtimme, sedan väntar som sagt sängen så jag orkar med jobbet imorn.

En kommentar

  1. F

    Åh, stackars dig Jennely! 🙁 Så himla jobbigt! Ska du komma på jobbet imorgon? Jag tycker du ska vara hemma om du känner dig såhär dålig.

    Har du inte tagit nån CRP??

    Krya på dig!

    Kram F

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.