Nu är det fixat.

Idag efter jobbet skyndade jag mig till USM, hann träffa sambon där i någon minut innan han drog till jobbet.

Sedan han körde iväg gick jag in och sa upp mitt kort. Jag hade för mig att en månad innan skulle räcka men tji fick jag, de kommer dra pengar i slutet av denna månad men även i slutet av december så jag kan träna där till sista januari ifall jag vill. Hade jag vetat de skulle jag sagt upp det i slutet på oktober, men sak samma. Nu är det gjort iallafall.

Införskaffade lite nya träningskläder i söndags, ett par byxor och ett linne, har även råkat klicka hem två linnen, en t-shirt och en ny sport-bh från HM idag, hittade en rabattkod på nätet. Har spanat på de väldigt länge så nu beställde jag! Struntar faktiskt rätt mkt i hur kläderna ser ut då jag tränar men vill att de ska sitta bra och vara sköna, speciellt då man är på gruppass. Så nu är jag nöjd då jag har lite att variera med. Har ju tänkt börja träna lite mer efter nyår då det blir närmare så då behövs fler ombyten när man inte tvättar så väldans ofta 🙂

Annars har jag suttit och spanat på julklappar åt min sambo, har två tänkbara saker nu. Yey, det går framåt här! Får se ifall det blir någon liten grej åt de andra i familjen också. Vet inte än, har då ingen aning om vad det skulle vara isåfall.

Är så trött idag också och har ont i huvudet. Nu blir det att vila, funderade på ifall jag skulle ta mig ut för att få lite friskluft men jag vet inte. Gillar inte riktigt när det är så mörkt ute.
Tror det får bli soffan resten av kvällen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.