Kändis igen :)

Jaha, då var jag lite av en kändis igen då. Idag publicerades artikeln om mig i Kommunalarbetaren. Har inte sett hur det ser ut i tidningen än för den kom inte hem i brevlådan idag utan har bara sett på nätet och där var det ju inte en liten artikel utan ett helt repotage som.

En komiskt grej, det står att jag "bloggar om min känsliga mage" men jag bloggar ju om…allt och ingenting 🙂

Men hur som helst, för er som är intresserade kan läsa artikeln där jag är med om IBS här.

Var iväg och tränade idag också, första passet på över en vecka. Gick HUR bra som helst. Vi körde ben, mage och axlar. Ben gick verkligen över förväntan idag. Tog min egen kroppsvikt på knäböj så jag är nöjd! Lär väl ha träningsvärken från hell imorgon och på fredag men det går ju över.

Imorn blir det att fara och handla också för på fredag ska jag på klassåterträff med några från gymnasiet, blir trevligt. Jag ska stå för en förrätt.

Nej nu blir det att slappa lite till, sedan duscha och se på Greys!

3 kommentarer

  1. F

    Nu gillade jag detta inlägg! Kul att se hur det blir i tidningen. Och jag läste det där med USMs uppsägningstid, kommer du komma till Träna efter nyår i alla fall eller hur gör du?

  2. Kristian

    Mina symtom i magen var de samma. 4 år med magmediciner som doktorn tyckte jag skulle ha. En vän skojade till en kaffeinbjudan och sa: Det är inte kaffet du inte tål, det är sockret. En egen strategi togs fram för att undvika socker och det ledde till besvärsfrihet på 7 veckor. 7 veckor är lång tid om man skall undvika något så vanligt som socker men kort tid om man vill bli frisk. Gör ett försök och skicka gärna ett e-meddelande om hur det gick. Kramiz zalamis

  3. Jennely Ottosson

    Svar till Kristian (2010-11-25 13:36)
    Nej kaffe har jag hört ska vara bra mot magen. Jag dricker inte kaffe men min läkare sa; börja drick kaffe så ska du se. Men har fortfarande inte lärt mig tycka om det. Men socker kan jag också misstänka stället till med mycket. Jag har försökt att dra ner på det på veckorna, inte dricka söta saker etc, men det är lite svårt 🙂 Får köra stenhårt på det efter nyår kanske. Nu till jul känns det som inte lönt, allt godis och annat gott man kommer proppa i sig 🙂 Men kan skicka ett mail sedan ifall det går framåt för mig och det fungerar. Tack för tipset iallafall!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.