Vilken respons!

Jag är chockad! Vilken respons det gett att jag var med i Kommunalarbetartidningen och berättade om att jag har IBS.

Har fortfarande inte själv sett hur det ser ut i tidningen, är det en helsida eller? 🙂 Min tidning har inte anlänt till brevlådan än. (Okej, har nu sett tidningen, det ÄR en helsida! Jag som trodde det skulle vara en liten intervju nere i nåt hörn tillsammans med andra intervjuer)

Men hur som helst, kommentarer har flödat in här på bloggen och jag har fått flera mail på facebook med tips, råd, frågor etc. Kanon! Det är perfekt att man kan dela med sig med andra om vad man har för tips och ideér eftersom det inte finns något botemedel emot denna dryga sjukdom.

Efter nyår har jag tänkt påbörja en förändring av mitt liv. Nu innan jul känns det inte riktigt lönt med tanke på all god mat man kommer proppa i sig och allt godis 🙂 Men sedan så, jag ska göra ett allvarligt försök i att sluta snusa först och främst, sedan försöka sätta ut allt socker ur kost, dricka etc. Även påbörja med lite hälsokost medicin som jag fått tips på från de som läst min intervju.

Tusen tack till er som kontaktat mig både på facebook och här på bloggen med olika tips och ideér, fortsätt gärna med det!

Vill ni så kan ni skicka mail till mig; [email protected]

10 kommentarer

  1. Veronica

    Hej! Läste om dig i kommunal tidingen och jag känner igen mig så. Jag har också ibs och jobbar som uska på ett demensboende. Känns bra att sjukdomen är kändare nu för människor runt om. Maila gärna mig! Mvh Veronica

  2. Christina Borserud

    Hejsan

    Har förmodligen IBS ,och läste också tidningen blev glad över den information som stod där. Med tanke på att jag plus Veronica,och Jennely är undersköterskor kan det vara en ”yrkessjukdom”.Givetvis ligger det ju andra faktorer bakom också.
    Christina

  3. Petra

    Jag vet inte om du har fått detta tipset redan, men i alla fall… Bli gravid!
    Det är ju egentligen helt tossigt att man ska bli med barn för att bli frisk, men för mig och för flera andra som jag känner via nätet har det hjälpt. Och jag har provat ALLT utan resultat. Jag blev helt frisk under graviditeten med mitt första barn 2007, och har sen dess vart frisk. Urkonstigt, men så är det. Har fortfarande känslig mage, men inte så att det handikappar mig. Om du ändå vill ha barn så kanske du kan skynda på?
    Jag känner med dig. Kram, hör av dig om du vill 🙂

  4. Jennely Ottosson

    Svar till Christina Borserud (2010-11-25 15:56)
    Hej! Ja det kan kanske ha ett samband, det är väldigt många som arbetar inom vården som har fått diagnosen ibs, kanske har det med stressen på jobbet att göra? Men som du säger, det finns självklart fler faktorer som bidrar.

  5. Kristian

    Var på föreläsning igår. 2 gulliga forskare från Lund/Helsingborg. De forskar i varför honung är bakteriefri. De har kommit fram till att inuti honungsblåsan på bin så finns det 13 magsyrabakterier som är så starka att de botar alla angrepp. De har tagit fram en ny produkt som heter H13. Jag fick med några påsar hem och lägger lite på smörgåsen. MUMMA. Kanske ett framtidens alternativ till pencillin. Se http://twitter.com/doctorhoney_h13. Ät och bli bra, helt enkelt. Kramiz Zalamis

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.