Ont

Har fått jäkligt ont i magen, förstår inte riktigt varför. Har inte ätit något speciellt eller gjort något. Tror det har ett samband med massa tankar jag har just nu.

Är väldigt rörigt inom mig för tillfället, tänker mycket fram och tillbaka angående vissa saker. Om vad återkommer jag eventuellt med senare ifall det blir aktuellt. Det enda jag vet är att en förändring måste ske!

Annars då, imorgon ska jag upp på sjukhuset på morgonen och göra en belastning på mina binjurar, ska se ifall de fått för sig att börja fungera nåt mer än tidigare. Efter det blir det jobb någon timme och senare på eftermiddagen ska jag äntligen få träffa och umgås med min underbara vän Jennie en stund.

Senare i veckan blir det middag tillsammans med två vänner, ser verkligen framemot det! Och på torsdag har jag nu efter mycket betänketid bokat in en klipptid. Hade tänkt spara ut håret men är så less på att det är så trist så nu tänker jag göra något åt det.

6 kommentarer

  1. Anna

    Hej. Såg tidningen o tittar nu in här… Trist m IBS, jag vet, har det jag med. Men försöker stressa ner när jag har mkt i huvudet annars får magen krupp! Ska kika in här då o då!
    Mvh Anna

  2. Jennely Ottosson

    Svar till Anna (2010-11-29 19:36)
    Hej! Kul att du hittade hit 🙂 Ja det är riktigt trist att ha ibs, speciellt när man inte riktigt vet vad det är som gör att man får ont. Stressa ner alla gånger är inte heller det lättaste, men man får försöka så gott det går.

  3. Monika Freij

    Hej Jennely!
    Jag läste om dig och din mage i kommunal arbetaren och kände att jag måste skriva till dig. Jag tycker absolut att du ska ringa till Anette på hälsohemmet Mistelgården.se hon har hjälpt många med samma diagnos som dig. Vilja och motivation till förändring av mat mm. Lycka till önskar Monika Freij

  4. Tarja

    Hej Jennely!
    Jag läste om dig i KA hos min svägerska.Jag själv har problem med min mage.Det händer ibland att jag får så ont i magen på kvällarna att jag gråter mig till sömns.Men i det sista året så har jag mått bra. Jag har aldrig fått nån hjälp från läkarna så jag har testat mig fram vad som e fel på mig,jag insåg att jag tål inte kolhydrater o laktos o e matallergiker.Jag dricker AloeVera varje dag,,det har hjälp mig mycket,jag kan inte leva utan det o så ändrade jag min kost till LCHF.Så jag ge dig tips att ändra kosten till LCHF o börja att dricka Aloevera. Lycka till önskar Tarja

  5. Jennely Ottosson

    Svar till Tarja (2010-12-07 21:08)
    Hej! Tråkigt att även du lider av samma problem, att få somna med magsmärtor är ingen höjdare direkt, men vad ska man göra ibland? Låter bra att du mår bra av LCHF, jag har faktiskt tänkt prova på det efter jul/nyår för har märkt att jag mår bättre då jag drar ner på kolhydrater. Aloevera juice provade jag för flera år sedan utan resultat tyvärr. Tack för lyckoönskningarna! Hoppas du får fortsätta må relativt bra också!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.