Sova kanske?

Egentligen borde jag försöka ta mig i säng snart men jag är på tok för pigg för det och de får jag skylla mig själv för. Somnar man två timmar på soffan och sedan far man och tränar på kvällstid så blir man rätt pigg. Får väl sota för det imorgonbitti stället men det går nog an 🙂

Träningen gick bra, blev bara rygg och axlar pga tidsbrist. Gymmet stänger 21.30 så triceps tar vi imorgon tillsammans med ben och mage. Är riktigt kul att träna nu faktiskt då jag märker resultat, jag kan ta tyngre hantlar, ta mer i cabel etc.

Men nånting jag störde mig på gymmet ikväll var en karl som kollade på mig stup i kvarten, det var inte beundrande blickar utan mer att han förmodligen tyckte att jag gjorde någonting fel i typ…alla övningar…! Även då jag satt på golvet och vilade fick jag blickar riktade emot mig. Om det nu är så att han tyckte jag gjorde något fel, kom och säg det för sjutton istället åt mig än att bara kolla snett på en hela tiden. Fruktansvärt irriterande!
Nog för att jag i regel inte brukar bry mig speciellt mycket ifall folk tittar på en då jag tränar men denna gången var det faktiskt rätt irriterande för man såg på blickarna att han tyckte jag gjorde något konstigt på nåt sätt…men som sagt, säg det åt en istället då än att bara glo!

Nåväl, nog om det…var bara tvungen att gnälla av mig lite. Nu måste jag hoppa in i duschen så jag förhoppningsvis tar mig i säng före 24 iallafall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.