Julhandling och presentpaket.

Idag fick jag hem ett stort brev ifrån KA i brevlådan, ett tack för att jag gästbloggat hos dem. Fick även ett brev där de tackade så mycket för min vecka hos dem och sedan fick jag detta;

Paketet innehöll; en T-shirt, två böcker och två biobiljetter, Tusen tack KA!

I eftermiddag for jag iväg på maxi också för att handla lite, ringde mamma och frågade ifall det var något speciellt jag skulle köpa, det resulterade i att jag köpte prinskorvar, syltor, leverpastej, ost och massa annat, två påsar for jag hem med då det egentligen kanske skulle blivit en halv 🙂 Nu är kylen proppfull med julmat som ska med till Hörnefors på fredag.

Var faktiskt rätt lugnt ute på strömpilen, hade väntat mig det värsta med tanke på hur folk nere på stan är, de är totalt galna såhär innan jul, kör bil som de har vettet till, tvär svänger iväg nånstans eller pallnitar och de springer och rycker i allt..förstår inte denna stress. Men på strömpilen fanns det gott om parkeringar, ingen stress nånstans och lagomt med folk så det var rätt behagligt att traska runt där.

Sprang även på en del folk man känner, trevligt trevligt!

Nu blir det att slappa, se ifall jag ska vara generös att hämta sambon från biljarden på några timmar och sedan blir det att sova.

Får se hur det blir med träning här i veckan ifall vi kommer hinna med några pass öve huvudtaget, imorn ska sambon på möte på jobbet och sedan ska vi till hans mamma, onsdag och torsdag jobbar han kväll och har bilen så risk finns att det inte blir någon träning alls denna vecka :/ Nu skulle man haft kort på Träna här på teg så man hade kunnat GÅ till gymmet! Orkar inte gå genom hela stan för att ta mig o träna faktiskt, inte i detta väder, räcker med att jag går till och ifrån jobbet.

Nej du, nu ska jag fortsätta att spana lite på nätet om några saker…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.