Sista julshoppingen

Åkte återigen ut på strömpilen och maxi en sväng i eftermiddag för att fixa det sista inför jul. Idag var det lite mer folk där, lite kaos på parkeringen, totalt blåsta människor som ställer sin kundvagn bakom min bil då jag ska till o backa ut, och inte sjutton flyttar de på sig heller trots att de garanterat såg backlysena då de lyste dem rakt i ansiktet..nejdå de packade in i sin bil i lugn och ro så jag snällt fick vänta.

Men men..tog mig därifrån tillslut med förhoppningsvis allt jag skulle ha, eller vet en liten grej jag glömde men det fixar jag imorn!

Imorgon jobbar jag eftermiddag, bytte så att en annan kollega ska få flexa ut efter lunch, blir rätt skönt att få ha sovmorgon, då kanske jag är pigg till julafton sedan om jag får sova ordentligt inatt?

Nu sitter jag och funderar på vad jag ska hitta på till middag, måste äta nåt vettigt iallafall för jag har tänkt ta mig iväg och träna sedan på några timmar innan jag ska hämta hem sambon från jobbet. Blir som enda träningspasset denna vecka så jag får se vad jag kommer köra för något, lite ben och triceps tror jag iallafall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.