Julledig.

Nu har jag gått på 5 dagars julledighet, det känns oerhört skönt. Det behövs verkligen att få vara ledig några dagar, få sova ut ordentligt och få ladda om batterierna. Och det bästa, nästa vecka jobbar jag endast två dagar sedan går jag på 6 dagars ledighet igen!

I eftermiddag var det riktigt lugnt och behagligt på jobbet, ångrar dock att jag inte skickade hem min kollega som hade jobbat hela dagen, jag hade faktiskt kunnat vara där de sista timmarna själv 🙂 men men..gjort är gjort tyvärr.

Då jag kom på jobbet så väntade en julklapp ifrån cheferna också, fick två stycken grytlappar i silikon. Typ två sådana fast gråa, tusen tack för det! 🙂

Bilden är googlad.

Nu ikväll har jag tagit fram lite grejjer som skall med imorn och packat lite saker, resten måste som fixas imorgon på morgonen, typ all mat jag har i kylskåpet och sådär. Känns helt seriöst inte som att det är julafton imorgon, tycker tiden har gått på tok för fort, hade ju nyss semester mitt i sommarn 🙂

Nu ska jag vänta på att min älskade sambo ska sluta jobba om 20 minuter, sedan blir det nog bara en lugn och mysig kväll tills det är dax att sova.
 

Trevlig jul på er allihopa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.